Πληρωμή Λογαριασμού

Ο Κωδικός Πληρωμής 20 ψηφίων έχει αλλάξει σε Κωδικό RF 25 ψηφίων. Πλέον, με τη χρήση του νέου κωδικού, θα αναγνωρίζεται αυτόματα η Volton στο σύστημα πληρωμής και θα μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε γρήγορα και με ασφάλεια μέσω mobile banking. Η εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας εντολής δεν επηρεάζεται από την αλλαγή των ψηφίων και συνεχίζει να εκτελείται κανονικά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Επιλέγοντας «ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ» θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της EveryPay προκειμένου να ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.
Η Volton δεν κρατάει ούτε λαμβάνει γνώση των στοιχείων της κάρτας σας.
Η πληρωμή σας ενδέχεται να πάρει έως και 2 ημέρες μέχρι να εμφανισθεί στο ιστορικό πληρωμών σας.
Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

11300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣH
www.volton.gr